Succesvol(ler) op de Duitse Foodmarkt

ABN AMRO Bank aan de Gustav Mahlerlaan 10 te Amsterdam.

Maandag 7 november 2016
Ontvangst: 14:00
start programma: 14.30
start netwerkborrel: 17:00

UITNODIGING

Wij nodigen u van harte uit voor de sessie “Succesvol(ler) op de Duitse Foodmarkt” op maandag 7 november 2016. Wij informeren en inspireren u graag met praktische informatie over de Duitse foodmarkt en consumententrends.  Wordt u succesvol(ler) in Duitsland?

PROGRAMMA

14:00 Ontvangst met koffie en thee
14:30  so is(s)t und kauft Deutschland Foodexperts vertellen u de ins en outs van zakendoen in de Duitse foodbranche en met Duitse retailers.
15:30 Netwerk-Pauze
16:00  Und jetzt? Kansen voor Nederlandse foodbedrijven op de Duitse markt Paneldiscussie: Hoe start je? Hoe vergroot je afzetkansen? Discussieer mee met en stel al uw vragen aan het panel. U krijgt een persoonlijke kijk achter de coulissen van de Duitse retail- en foodservice.
17:00 Netwerkborrel
18.00 Einde

Sprekers

Marc-Aurel Boersch

CEO Nestlé Benelux

Studeerde aan de EBS Businessschool bij Frankfurt. Van 1995 – 2003 werkzaam bij Eastman-Kodak. Sinds 2003 bij Nestlé, sinds oktober 2013 CEO Nestlé Benelux.

Roland Neuwald

Voormalig CEO/managing director Real,-  van Metro Group GmbH

Van 1999-2013 bij Metro Group GmbH, als CEO en managing director Real,-Daarvoor werkzaam bij allkauf SB-Warenhaus en Coop AG. Tegenwoordig Private equity consulting, o.a. executive chairman EKO in Polen.

Jochem Wolthuis

Directeur Duitsland Desk

Duitsland Desk Food: een NL-D platform dat grensoverschrijdende kennisuitwisseling stimuleert in de foodsector (o.a. opleiding Duitse retailmanagers) en daarbij praktische ondersteuning biedt bij markttoetreding.

Louis Chapman

Head Commercial Clients Duitsland, ABN AMRO Bank

Verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van ABN AMRO Bank in Duitsland. Hij vertelt u over de praktische en financiële kanten van zakendoen in Duitsland.

Norbert Neuwahl

directeur AIM – Agentur Innovatives Marketing / Duitsland

Kenner Duitse retail en veelgevraagd spreker. Onderbouwd met cijfers en analyses laat hij zien waar in de Duitse foodretailmarkt kansen liggen voor Nederlandse bedrijven.

ADRES

Laakweg 17a
6991 HK Rheden

Bekijk kaart

CONTACT

+31 (0)6 162 90 395
info@duitslanddesk.nl

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van de Duitse markt.